Красен Кралев заряза Виктория Петрова заради 20-годишна изкусителка

Слуховете за раздяла между Красен Кралев и Виктория Петрова отдавна витаят в публичното пространство, но досега не са били потвърдени официално. По всичко личи обаче, че бившия министър и чаровната водеща на Би Ти Ви вече не са заедно. Свидетели докладват пред „Уикенд”, че бизнесменът е бил забелязан на интимна вечеря със засукана млада дама, само с няколко години по-голяма от щерка му Криси.

„Тя стоеше нелепо до него. Изглеждаха като баща и дъщеря, но бе повече от ясно, че той има по-специален интерес към нея”, коментират очевидци, които са засекли двойката в популярно заведение в столичния квартал „Манастирски ливади”.

Клюката гласи, че в последно време Кралев залитал основно по млади жени в началото на 20-те им години. Той е на 55, но това не му пречело да се заглежда по „агнешкото”. Точно тези негови забежки довели до раздялата му с Виктория Петрова, за която се говори от месеци. Журналистката не отрехва завесата над личния си живот и едва ли ще направи коментар по темата, но дори и колегите й са засекли промяна в настоението й.  „Може би в началото е била щастлива с него, но през последните години от връзката им изглеждаше тъжна и унила”, коментира се в нюзрума на Би Ти Ви.

Виктория е на 44 и има един провален брак зад гърба си с оператора Добромир Иванов. Тя така и не успя да се сдобие с наследник. По въпроса за децата се разминала и с Красен – новинарката отдавна мечтаела за бебе, докато неговата дъщеря вече е голяма и той нямал намерение тепърва да сменя памперси.

Кралев и Петрова изкараха заедно 6 години, като за това време няколко пъти се разделяха и събираха. Според близки до новинарката отношенията им вече били тотално изчерпани и връщане назад нямало. В началото на връзката им всичко било идеално, но накрая толкова се отдалечили, че бившия министър започнал да кръшка, а Виктория се съсредоточила върху работата си.

Красен и чаровната водеща са разказвали, че са се запознали в Би Ти Ви. Той тъкмо бил станал министър на спорта и участвал в предаването „Лице в лице” с Цветанка Ризова. Пред студиото срещнал Вики, която се спряла да побъбри с пиарката му. Тя учтиво ги представила един на друг и дори възкликнала: “Как е възможно да не се познавате, при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?” Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.

След тази спонтанна среща в коридорите на медията министърът се сдобил с телефонния номер на журналистката и я поканил на кафе. Тя колебливо отказала, но той не се предал лесно и станал настоятелен. Накрая синеоката брюнетка склонила да се види с него, но предварително порязала намеренията му, като заявила, че е много заета и срещата им няма да продължим дълго. Всъщност обаче се случило точно обратното. Те толкова си паснали и така се улисали в задълбочен разговор, че не усетили кога са минали цели 4 часа.

След време бизнесменът споделил пред приятели, че Виктория отдавна привлякла интереса му. Преди да се запознаят лично, той наблюдавл развитието й. Забелязал я още в телевизия „Европа“, където започнала кариерата й.

За първи път двамата се появиха заедно на театрално представление в родния им град Варна. Тогава Петрова запознала Кралев със семейството си и всички останали очаровани от него. Малко след това публично обявиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и отношенията им бяха безоблачни допреди няколко години, когато се понесоха първите слухове за раздялата им.

Източник: bairak.bg