Cherchez la femme, Тони Балкони: Шефът на КПКОНПИ забъркан в конфликт на интереси с дама от ГЕРБ? (ВТОРА ЧАСТ)

Шефът на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който управлява антикорупционната комисия без да е избран на поста, много скоро трябва да стане клиент на собствените си подчинени, показват данни от ново разследване на Narod.bg за работата – тайна и явна, на бившия служител на ДАНС, познат и като Тони Балкони или Тони Терасата.

Наш източник от администрацията на КПКОНПИ твърди, че преди време като зам.-шеф на службата Антон Славчев е покрил серия сигнали срещу дама от ГЕРБ, с която бил интимно близък и дори го дарила с деца.

Тепърва ще публикуваме документи, предоставени от информатора на Narod.bg, за да се види какви ги е свършил Тони Балкони като втория човек в КПКОНПИ, когато трябвало да разследва близката до сърцето му дама за злоупотреби с европейски средства. Както казват французите, cherchez la femme (буквално – „търси жената“).

В публичното пространство вече е лансирана информация, според която единствената жена, която съвпада с профила – приятелка на Тони Балкони и собственик на няколко фирми, през които е бенецифиент на проекти по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“, е бившата кметица от ГЕРБ на софийския район Нови Искър Зорница Атанасова Тодорова.

Блондинката зарязала ГЕРБ и в момента е лидер на партия „Напред, България“ на сина на Иван Славков, с когото заживяла след раздялата си с Антон Славчев.

Очаквайте скандални документи по темата само в Narod.bg

Източник: narod.bg