10 години магазин за велосипеди KADENAS

Магазин за велосипеди KADENAS не спира да радва своите клиенти с богатия си асортимент на велосипеди, компоненти и аксесоари за тях и с гордост празнува своя десети рожден ден.

KADENAS BIKE SHOP предоставя пълен спектър от стоки и услуги в областта на колоезденето, като осигурява на своите клиенти цялостно обслужване – продажба, резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз и аксесоари.

През своите 10 години на българския пазар за велосипеди KADENAS се утвърждава като една от най-стабилните и успешно развиващи се фирми с доказани лидерски позиции в бранша и европейско ноу-хау.  Предлага продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди – 3 в 1.

Наличните велосипеди  на СУПЕР цени можете да закупите онлайн – на kadenas.bg (с бърза доставка и на изплащане с 0% лихва), или в новия магазин в Пловдив – на ул. „Севастопол” 44 и бул. „Копривщица” 34, който се простира на площ от 150 кв.м. и предлага над 90 модела велосипеди.

KADENAS BIKE SHOP инвестира непрекъснато в иновативни решения и технологии, за да отговори на постоянно променящите се нужди на своите клиенти. 

Впуснете се в незабравими приключения с чудесните предложения на KADENAS! И не забравяйте – продажба, поддръжка и сервиз на велосипеди – 3 в 1.

Това ще рече:

  • винаги голям избор от налични стоки и марки като велосипеди CROSS, ORBEA, SCOTT и SPRINT;

  • бърза и безплатна доставка;

  • перфектен извънгаранционен и гаранционен сервиз.

Разгледайте новия физически обект на KADENAS в Пловдив. Той ви очаква от понеделник до петък от 10.00 до 19.00ч., в събота от 10.00ч. до 17.00ч., а в неделя заслужено почива. Има и безплатен паркинг за удобство на своите клиенти. Ако сте далеч от Пловдив, просто посетете kadenas.bg и изберете новия си градски, планински, електрически, мъжки, дамски, детски велосипед, компоненти или аксесоари за него. Ако предпочитате този вариант, ви очакват възможност за купуване на изплащане, бърза и безплатна доставка при поръчка над 100 лв., както и фиксирана доставка за продукти под 100 лв.

10 години магазин за велосипеди KADENASпродажба, поддръжка и сервиз на велосипеди – качествени и на коректни цени; до всяка точка на България в рамките на 24 часа.