Щерката на Гала е в търсене на дрехи за бременни

Коремът на наследницата на Гала – Мария Будева, която е във втория триместър от бременността си, расте ежедневно. Бъдещата майка сподели, че е разчиствала гардероба си и е изхвърлила голяма част от дрехите, които вече не носи. Разбира се, не се е разделила с най-любимите си модели и се надява, след като роди да може отново да се побере в тях. Раздала е и част от парфюмите си, тъй като острите им аромати не й понасят и предизвикват позиви за повръщане.

 

Към днешна дата Мари е в търсене на дрехи за бременни като подчертава, че обожава прасковения цвят, а сега се и чувства „кръгла като прасковка“. Звездната наследница е много развълнувана от предстоящата й среща с бебето, което ще се появи на бял свят през есента. Макар полът все още да не е известен, Гала се надява да е момиче. За същото се моли и зет й Константин.

Както е известно Мари и Тини, както го наричат най-близките, са гаджета още от ученическите си години. Отдавна живеят под един покрив, а преди около година и половина се сдобиха и с нов, по-просторен дом, разположен в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали.

 

Предвид факта, че изгората на Мари идва от милионерско семейство, тя е напълно осигурена финансово и спокойно може да посрещне новия член на семейството. Плановете за дете започнали да идват на дневен ред с наближаването на 30-те (Мари е на 26 г.). Според твърденията на Гала, Мари знае с точност кога е заченала – случило се навръх рождения ден на водещата на „На кафе“ – 13 февруари.

 

Плевенчанката е в трепетно очакване на внучето си, но пък и не крие, че е притеснена дали оставащите месеци от бременността на дъщеря й ще преминат благополучно. Тя доста трепери над Мари и не дава и косъм да падне от главата й.

 

За никого не е тайна, че преди години Гала много искаше да се сдобие с второ дете, но възлюбеният й Стефан Николов не се съгласи. Ето че сега 57-годишната тв водеща е напът да сбъдне мечтата си за бебе в дома им, пък било то и внуче.

Източник: Уикенд