Фолкаджийката Дебора смъртно обидена на Галин (Фенове я бъркат с Дебора от Стара Загора – Видео)

Поредна драма се заформя между фолкаджийката Дебора и нарязаната с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Както е известно, нападнатото момиче получи шанс да направи песен с Лидия като дебютантка в компанията на Галин. Проблемът обаче идва оттам, че “старшата” попфолк певица със същото име се е почувствала доста засегната от решението на колегата си да постъпи така. По думите ѝ нейни фенове са помислили, че въпросната песен на Дебора и Лидия е практически завръщането на любимката им на сцената. Затова и гледали видеото единствено с надеждата да видят нея. Изненадата им в случая била напълно очаквана – там се кипрела друга Дебора.

Така изпълнителката, която в последните дни нашумя повече с шофирането си с положителен тест за алкохол, определи постъпката на Галин като неколегиална и некоректна. Когато пък разбрала за новата песен на Лидия в дует, се свързала с него, за да изясни нещата. Той ѝ отвърнал, че е мислел, че е спряла да пее. В крайна сметка, каквито и да са били мотивите му, фолкаджийката се почувствала така, сякаш не съществува. От друга страна, Дебора от Стара Загора също едва ли е предполагала, че ще попадне в такава ситуация.

@naycast__ Защо Галин я пренебрегна и се завихри скандал между нея и Дебора Михайлова от Стара Загора? #дебора #галин #алфа #екслузивно @Debora Ivanova ♬ original sound – NAYcast__

Източник: show.blitz.bg