Темида погали прокурорското синче Васил Михайлов, обвинено в побой

Гривната пищяла, когато излизал на балкона, твърди обвиняемият

Софийският районен съд реши да остави отново под домашен арест Васил Михайлов – син на зам.-окръжния прокурор от Перник Бисер Михайлов. 18-годишният младеж беше задържан след като счупи челюстта и преби легендата на пернишкия футболен отбор Миньор – 61-годишния Румен Андонов.

Въпреки тежкото престъпление, той не е бил арестуван, докато близките на жертвата не се обърнаха към медиите, за да разкажат за „геройствата“ на прокурорското синче, припомня „Галерия“.

Те показаха и видеоклипове, на които се вижда как Васил жестоко налага и други хора. Той беше задържан при зрелищна акция, но не остана зад решетките, а излезе на свобода с мярка „домашен арест“.

Вместо да си седи вкъщи обаче, той продължи да излиза, за което сам се похвали по телевизията. „До магазина постоянно, даже ходих на дискотека. Петък имаше дискотека тук и трябваше малко да разпусна, все пак съм бил в ареста пет месеца“, разказа младежът.

Ден по-късно обаче Васил отрече да е нарушавал мярката. Според вуйчо му, който е привлечен като свидетел, гривната отчитала отклонение, дори когато племенникът му бил на терасата. В съда обвиняемият заяви, че всеки път, когато е нанасял побой над някого, е било в условията на самозащита.

Източник: alarma.bg