Тема: Петър Кънев поръчвал „тв синоптичка” за платена любов заедно с лидер от ДПС

Нови разкрития за БСП милионера Петър Кънев, изобличен в разследване на Narod.bg като клиент на банда сводници, начело с Лиляна Биланова и Аксел, доставяли му 14-годишни деца за платена любов.

Според данни от Темида, където се пазят документите от разработката „Цвете” на ГДБОП, стартирала през 2013 г. и завършила с арести на 11 юни 2014 г., сутеньорите са доставяли ескорт момичета на Петър Кънев и голям шеф в Движението за права и свободи.

Социалистът и депесарят за записани със специални разузнавателни средства в над 100 разговора със сутеньорите, но нарочно не са арестувани, за да бъдат държани на къса каишка, изпълнявайки волята на своите кукловоди, смята информаторът на Narod.bg.

Сред девойките, които ВИП клиенти като Петър Кънев и топ депесарят си поръчвали за креватни забавления дори от кулоарите на Народното събрание, има момиче, рекламирано като „синоптичка от Нова телевизия”.

В каталога на маман Лиляна Биланова и сводника Аксел фигурирали, измежду многото, проститутките Мариета и Деси, като последната била презентирана като синоптичка в Нова телевизия.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg кои са ченгетата, подслушвали телефоните на Петър Кънев, докато поръчва непълнолетни момичета за платена любов

Източник: narod.bg