Стоян Кушлев: Никога не знам какво ще ми се случи


Стоян Кушлев: Никога не знам какво ще ми се случи

Снимка: БГНЕС

„Никога не знам какво ще ми се случи. Аз съм засегнал много хора. Само над 300 млн. лв. е отнетото имущество. Наложените санкции и запори над имущества са над 1 млрд. лева. Аз съм предупреден от хора в службите да излизам винаги само въоръжен“, заяви първият председател на КПКОНПИ Стоян Кушлев пред NOVA.

Кушлев разказва, че за първи път е чул името на Мартин Божанов в края на 2005 г. „Когато започнахме да образуваме първите дела за отнемане на имущество на основата на изпратените ни влезли в сила присъди от всички съдилища в страната“, посочи той.

„Помня, че имаше с него имаше една възрастна жена на 75 г., която беше сключила фиктивен брак с негов шофьор. Тя притежаваше много имущество. След известно време тя умря и той се разпореждаше с нейното имущество. Никой от наследниците, нищо не получи“, разказва бившият председател, като подчерта, че само наследството е било 2 млн. лв.

Член на семейството на Кушлев е бил шофьор и лична охрана на Гриша Ганчев.

„Той ми беше доста близък и те го знаеха. Идват при него с хубав джип, викат го и започват да го малтретират. Наричали го, блъскали го, ритали го. Накрая му казали: „Да кажеш на Кушлев да спре да се занимава с нашите проблеми, иначе лошо го чака“, уточнява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *