Стефка Костадинова опъна бръчки

Стефка Костадинова е направо неузнаваема след поредицата подмладяващи процедури, на които явно се подлага в последните години. Легендарната лекоатлетка, която е президент на Българския олимпийски комитет, смая с изпъната и гладка кожа на церемонията по връчването на наградите „Спортен Икар” за 2022 г. Спортистката имаше младежки свеж вид, който приковаваше вниманието, така че сигурно никой не е забелязал мазното петно на иначе стилния й шал.

 

Дни по-късно, Стефка Костадинова имаше даже в пъти по-бляскава визия, когато се появи в предаването „Тази събота” по Би Ти Ви. Сигурно много от зрителите ще се изненадат, като разберат, че на 25 март легендарната лекоатлетка ще празнува 58-мия си рожден ден. Та тя изглежда поне с 15 години по-млада!

През годините неведнъж са се коменирали разкрасителните и подмладяващи процедури, на които Стефка Костадинова дължи впечатляващата си визия. С точност какви са едва ли може да се каже, но се коментират десетки терапии с ботокс и с хиалуронова киселина. Споменават се и кислородни процедури. Според нейни познати, всеки месец шампионката е на някакъв вид терапия. Тя очевидно е намалила и употребата на алкохол, който, както е известно, доста състарява дамите.

Каквато и да е тайната на Стефка Костаиднова, резултатът е налице. Затова пък тя разкри защо според нея вече 35 години никой не е покорил най-впечатляващия й рекорд в скока на височина от 209 см. „Може би липсата на по-силна конкуренция, вярата в себе си”, сподели лекоатлетката. Когато се състезавала, тя имала много силна конкуренция в самата си държава. Така че, когато отивала на международни първенства, Стефка имала самочувствие, че е готова да бъде първа. „Не съм се плашила от по-големи имена”, отсича тя. Спортистката смята, че рекордът й е български и българка трябва да го подобри.

Източник: hotarena.net