Стефан на Гала отпразнува рождения си ден на брега на яз. Искър

На 16 април партньорът на Гала – Стефан Николов, навърши 47 години. Тя самата е с цяло десетилетие по-възрастна от него и доскоро поддържаше перфектен външен вид, но с напредването на годините отпечатъците на времето започват сериозно да личат.

 

Бизнесменът неведнъж е споделял, че не обича големи тържества и поради тази причина и този път отбеляза повода в компанията на жена си. От една година семейството се шири в просторен дом на брега на яз. Искър, който е сбъдната мечта за водещата. Точно там посрещнали и рождения ден на Николов.

Макар да не е особено романтична натура, плевенчанката се разчувствала около празника на Стефан. Твърди, че той е най-голямата й любов. С него са преминали през редица хубави и лоши моменти и макар да нямат брак, се чувстват като истинско семейство, защото са си обещали да са заедно в добро и лошо. Николов е признавал, че преди да се обвърже с нея, е имал по-бурен живот, но тя уж го променила към по-добро.

 

От първата си съпруга той има дъщеря в тийнейджърска възраст, но така и не пожела още едно дете. В началото на връзката им Гала копнеела да забременее от него, но той така и не се съгласил. Към днешна дата блондинката е на 57 години и отдавна е преминала възрастта за зачеване, така че е по-вероятно да дундурка внуци в скоро време.

 

Двамата винаги са твърдели, че възрастовата разлика не ги притеснява, макар че напоследък започва да си личи. От снимката, която Стефан публикува навръх рождения си ден в социалната мрежа е видно, че Гала вече е започнала да се сбръчква, най-вече около очите, въпреки грижите, които полага за лицето си.

Източник: Уикенд