Спрягат Ваня Григорова за любовница на Иван Таков

През последните седмици из политическите централи се носи горещата пикантна мълва, звучаща направо невероятно – новата суперзвезда на родната политика Ваня Григорова имала романтични отношения с лидера на столичните социалисти Иван Таков. Всъщност не може да се отрече фактът, че именно той издигна кандидатурата й за столичен кмет, а тя се оказа доста удачна, след като стигна до балотаж срещу Васил Терзиев и аха да стане градоначалник.

Мълвата, набираща изключителна популярност носи, че по време на предизборната кампания Григорова се сближила твърде много с Таков, който също бе избран за общински съветник. Той до такава степен хлътнал по огнената бивша синдикалистка от ромския квартал „Христо Ботев“, че дори имал пререкания със съпругата си, шушукат интригантите.

Тук е моментът да припомним, че Григорова е във връзка с журналиста Калин Първанов, с когото живее на семейни начала в апартамент в квартал „Слатина“ от години. В момента двойката строят нова къща, а според запознати планират да се оженят официално догодина. Така и не става ясно как половинката на Григорова гледа на мълвата за близките отношения между нея и Таков.

Човек от столичната организация на левицата отбелязва, че този слух се пуска целенасочено от Корнелия Нинова. Именно левицата първи тиражирали мълвата, че Григорова и Таков са любовници, която набрала голяма популярност. Звучи невероятно, но човек никога не знае предвид факта, че любовта не пита.

Източник: kliuki.bg