Смях в залата! Киро виси като прани гащи пред кабинета на Бойко Борисов и Росен Желязков (СНИМКИ)

“Днешният работен ден на Кирил Петков мина във висене пред кабинетите на Бойко Борисов и Росен Желязков без резултат. Никой не го прие. Снимката е отпреди малко и е направена пред кабинета на председателя на парламента”.

 

С тези думи журналистът Явор Дачков току що публикува скандален кадър, на който се вижда, че  “Кики” (както е познат експремиерът в близкия си кръг) стои като сираче на дивана пред стаята на председателя на парламента Росен Желязков, в очакване да бъде приет. От ситните капчици пот по лицето му и празният поглед можем да направим извод, че първите мъже в ГЕРБ не изгарят от желание да си говорят с него. Съмнението се подсилва и от информация на ухо, че час по-рано Петков е висял все така безславно и пред стаята на Бойко Борисов.

 

По всичко личи, че въпреки удължения парламентарен ден, среща на високо ниво не се очертава, особено след последните гаменски изцепки на Петков и ортака му Асен Василев. Докато Киро търка дивана в кулоарите на бившия партиен дом, от ГЕРБ излязоха с категорична декларация:

 

“ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията й за министър – председател! Разговори са възможни само след незабавно публично политическо извинение и след оттеглянето на Асен Василев от преговорите и от участието му в евентуален бъдещ кабинет!

Уважаеми колеги от ПП/ДБ, отговорността да кажем как може да продължим е взаимна. Действахте емоционално и не рационално, в пълно противоречие на всички договорки и в разрез с гласуваното доверие за реализацията на национален общ мандат. Поемете отговорност за действията на Асен Василев, разграничете се от него и нека заедно изработим план, адекватен на кризата, която умишлено създавате и към момента.

Вие сте на ход”, категорични са хората на Бойко Борисов.

Източник: crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *