Скандал! Развратният общински служител Иво Пенев тормозел колежки онлайн с мръсни оферти, опипвал подчинените на Васил Терзиев

Докато разправиите в Столичния общински съвет едва позатихнаха, нов скандал набира скорост на ул. “Московска” 33. Наши читатели алармираха, че високопоставеният чиновник от “Столичен Инспекторат” Иво Пенев упражнявал отвратителен сексуален тормоз както върху новоназначени служителки на Васил Терзиев, така и над случайно набелязани жертви във фейсбук.

 

В момента осем от оскандалените жени подготвят групова жалба до кмета, с копие до прокуратурата. Според наетият от тях адвокат, работещ в НПО за правата на нежния пол, една от ищците твърди, че е била опипвана в тоалетната на третия етаж от Пенев, който уж по грешка бил влязъл в дамското отделение и под претекст, че е твърде тясно да се разминат, започнал да отърква члена си в тялото на колежката, а ръцете му шарели по ханша й. Въпреки настоятелната й молба да се отстрани, той нагло й отвърнал: “Ти си нова, но тук е така, свиквай” и мазно й се изплезил на излизане.

 

Друга жертва на перверзника споделила с адвоката, че още в края на м.г. той започнал да й прави сексуални подмятания, разпитвал я колко редовно прави секс, дали е вярна на мъжа си и практикувала ли е ласки на служебното бюро. За капак й разказал, че много обича да го даряват с орална любов в кабинета си и я поканил да премери мъжкото му достойнство в работно време.

 

Неколцина други момичета, работещи в Столична община пък се оплакали, че Иво Пенев започнал да ги бомбандира с извратени съобщения във фейсбук и дори изпращал свои снимки от кръста надолу по боксерки, които обаче не оставяли много на въображението. Мръсникът на общинска длъжност не се свенял да си проси еротични фотоси и клипчета, въпреки че нито една от дамите не била поддала на извратеното му ухажване.

 

Част от чатовете вече били разпечатани пред нотариус и надлежно заверени за да бъдат присъединени към жалбата.

 

Ако служителките на кмета Васил Терзиев успеят да докажат твърденията си, ще имат право да заведат и частни дела за сексуален тормоз на работното място, не само срещу началника в “Столичен инспекторат”, но и срещу Столична община, разясниха юристи. Обезщетенията при подобни искове са доста тлъсти, а европейското законодателство третира подобно разюздано поведение особено строго.

 

Като косвено потвърждение на разказите за мераклийските забежки на Иво Пенев идва и фактът, че във фейсбук той е написал, че е в “отворена връзка”. За непосветените това е, когато двама души живеят под един покрив, на са си дали правото да развяват гениталии и да запълват дупки под път и над път, и то с благословията на партньора. Не рядко в такава конфигурация единият е семеен, а другият се примирява, че си има баджанаци. Каквато и да е ситуацията с чиновника от “Столичен инспекторат”, трябва да се запитаме доколко е редно човек, който получава народни пари, да парадира, че живее в блудство и прелюбодеяние. Да се надяваме, че поне новоизбраният кмет Васил Терзиев ще има мъжество да защити момичетата, които лично той е довел на “Московска” 33, от атаките на един самозабравил се негов подчинен.

Източник: crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *