Скандал! Новата сексбомба Теменужка Пейчева се намърдала в ГЕРБ по роднинска линия

Лачената, чернокоса мадама Теменужка Пейчева завъртя главите на ГЕРБ-актива след като в началото на месеца цъфна в предизвикателна пола с цепка над коляното и напращяло деколте до Бойко Борисов, който й връчи членската книжка по време на партийно събрание.

 

Мъжката половина на екипа не спря да зяпа пищните й гърди и стегнати бедра, които тя сластно бе подчертала в златист костюм от сатен. Друг е въпросът, че аутфитът никак не кореспондираше със спортно-елегантната визия на останалите гербери. Дали тоалетчето е било специално подбрано за да закове погледа на бившия премиер или дългокосата госпожица така разбира деловия дрескод, времето ще покаже, цъкаха с език зевзеците.

Сякаш за да загатне, че освен надарена е и доста палава, Теменужка беше допълнила визията си с очила с черни рамки, напомнящи за строга учителка от филми 18+, което определено разпали фантазиите на господата в залата.

 

Брюнетката е родена в София и е сред най-желаните мадами на жк. “Младост”, а в партията се уредила покрай брат си, който е сред успешните млади активисти в столицата и дори си пробва късмета за кмет на района. Извън партийните страсти, Теменужка си вади хляба като главна счетоводителка в частна фирма, управляваща бизнес процесите на своите клиенти.

Въпреки, че определено обича да разпалва мъжкото либидо, г-ца Пейчева се води обвързана за млад левент на име Васил, който редовно я впечатлява със скъпи ваканции в странство. Последният им воаяж е бил в слънчева Италия, където прясната герберка буквално е счупила термометъра със сексапилни одежди, най-вече скандално къси панталонки и роклички, не оставящи нищо на въображението.

 

Съпартийците на Теменужка Пейчева от сърце се молят тя да се развихри с подобна секси визия и в предизборната кампания, защото с такъв пищен бюст, налято дупе и стегнати  крака гарантирано ще разбие опозицията, поне в родния й кв. “Младост”.

Източник: crimesbg.com