Скандал! Зам.-областната управителка на Пловдив Нурджан Караджова лъсна в еротична фотосесия

Меко казано неприлични снимки, в които прясно назначената зам.-областна управителка на Пловдив Нурджан Караджова позира по п0рно одежди край пилон пристигнаха на електронната ни поща.

 

Кадрите най-вероятно са от ранната младост на държавната чиновничка и я показват в меко казано неприлична светлина. Там тя позира в оскъдни боксерки, изрязан сутиен и ботуши до коляното. За разкош визията е допълнена от ангелски крила и дяволски рога. Погледът й пък е страстен и подканващ към грях и разврат.

Сцена на мръснишките кадри е нощен клуб, в който перверзната зам.-областна управителка най-вероятно е изнасяла еротично шоу, без още да подозира, че само след няколко години ще представлява министър-председателя на България пред съгражданите си под тепетата.

 

Пловдивчани, на които показахме снимките са меко казано скандализирани, че лице с такова срамно минало е назначено на висок пост. Най-потресени са съгражданите й от турския етнос, известни със строгия си морал. “Харам! Харам!”, цъкат с език пловдивските мюсюлмани, ужасени, че тяхна единоверка си е позволила да посрами етноса пред цяла България.

По настоящем разкрепостената чиновничка е на 42-години и е омъжена за партиен активист. Фигурата й днес е доста по-сочна и налята, и няма нищо общо с крехките форми от младостта й. Нурджан Караджова е част от младежка партийна структура, омъжена е, а съпругът й е общински съветник в Асеновград.

 

При встъпването си в длъжност тя не се посвени да цитира Апостола думите на свободата Васил Левски: “Дела трябват, а не думи”. Докато произнасяше словото, познатите й се подхилваха, че явно точно дела като нейните са най-бързата писта към висша държавна длъжност. “С г*за и ц*ците най-лесно се прави кариера”, не сдържаха възмущението си те.

Източник: crimesbg.com