СКАНДАЛНО: Съветник в МС опасно близък с „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов

Съветник в Министерския съвет се оказа опасно близък до „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов! Новината съобщи бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов.

Вече ви разказахме, че на 1 септември мистериозно починала Лидия Чакърова, която приписала топ два апартамента в столицата – на бул. „Мария Луиза“ и в кв. „Лозенец“, на началника на клиниката по хирургия в „Александровска болница” доц. д-р Манол Бонев Соколов и на дерматолога д-р Евгения Божикова срещу грижи, но си отива малко след „сделката“.

Покъртителна история. Това написа във фейсбук председателят на комисията по здравеопазване в парламента проф. Костадин Ангелов по повод разследването на Новините на NOVA и Вероника Димитрова за болната жена, която дарява апартаментите си на лекари и след това почива мистериозно.

Ето целия пост:

„Любопитно ми е каква ще бъде позицията на министър-председателя Денков. Той често взима отношение по теми, свързани със здравеопазването.

Това, което не знаете обаче е, че съветникът по здравни въпроси на премиера е в близки отношения с доц. Соколов, уличен в журналистическото разследване.

Затова и ще следя с огромен интерес действията на Николай Денков по този въпрос“, заканва се Костадин Ангелов.

Източник: narod.bg