Симона от “Хелс Китчън” насмете Митко: Влюбена съм, а ти се държиш като борсук! (Видео)

Историята между пресните влюбени достига нови висоти. Симона вече е напълно сигурна в чувствата си и никак не се стеснява да обяви в прав текст, че е влюбена. Думите ѝ на практика бяха очаквани, тъй като за всеки бе ясно, че отдавна има нещо гнило в Дания. В тон с искреността, която демонстрира в предаването, атрактивната кулинарка има и достатъчно смелост да заяви и на Митко, че се държи като идиот.

Скарването им от последните дни не се отрази добре на младата дама и предвид настоятелността ѝ именно нейна е заслугата отношенията им отново да потръгнат. Гостуването при Чоткин бе повод Мони да излее всичко, което я мъчи, пред любимия си. По думите ѝ той се държи като борсук и макар че обича да си мълчи, нещата трябва да се решават с разговори, а не с цупене и мрънкане. Самият Митко призна, че чернокоската буквално му е наляла акъл в главата, обявявайки, че такова държание подобава на типичния българин, но не и на него. Така епизодът блесна с хепиенд – младите изговориха всичко, което имаха да си кажат, и явно от тук насетне пътят им ще бъде цветя и рози.

@hells.kitchen.bulgaria 😍 Мони е ВЛЮБЕНА в Митко, повтаряме… МОНИ Е ВЛЮБЕНА В МИТКО, а по всичко изглежда, че и МИТКО Е ВЛЮБЕН В МОНИ!​ 🥰 Вижте още от тяхната красива приказка ТАЗИ ВЕЧЕР от 20:00 по @NOVA #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #Stanislav #станислав #ophopcook #победител #симона #мони #монибонбони #димитър #митко #любов #гаджета #гадже #moni #monibonboni ♬ original sound – hells.kitchen.bulgaria

Източник: tiktok.com