СИГНАЛ: ЧСИ от Враца се фука с бентли, крие имоти зад граница и криптовалута за милиони

На вниманието на МВР, прокуратурата и НАП! Частен съдебен изпълнител от Враца крие милиони в инвестиционно злато, криптовалута и имоти в България и чужбина. Малко са българите, който през последните години са избегнали челния сблъсък с наглостта и безочието на този странен продукт, наречен частен съдебен изпълнител (ЧСИ).

Мнозина загубиха апартаменти, автомобили, а трети и достойнството си, докато тези рекетьори, облечени с власт, щавят народа. Нещо повече – докато ЧСИ-тата след ден богатеят, народът все повече обеднява.

Точно такъв е и случаят с корпулентният частен съдебен изпълнител от Враца Стефан Христов Петров. Играчът не крие богатството си най-малкото, защото цяла Враца и половин София вече е видяла през последните години неговия лъскав автопарк, сред който освен един куп луксозни джипове, се мъдри и баровско „Бентли“ за близо половин милион лева.

Остана неясно как лицето Петров е успял за кратко време да изкара имане на стойност милиони евро, а и самият той май не бърза да се обяснява.

Изключително любопитен е фактът, че Стефан Петров на свое име или чрез поставени до него близки лица, най-често две-три дами, които сред различни групи представя като свои съпруги, е собственик на куп недвижими имоти из цяла България.

Нещо повече. ЧСИ-то крие няколко имота в чужбина. Става дума за огромна баровска къща на остров Кипър на стойност над 1 милион евро, както и още един палат за 500 000 евро в Северна Гърция.

Явно, за да му е по-удобно, частният съдебен изпълнител Петров е добавил към луксозната си колекция от придобивки и една баровска лодка, с която да може да си плава между имотите в акваторията на Мраморно море.

Безспорно е, че въпросното лице плаче за спешна проверка от НАП, която просто трябва да установи на база декларираните му доходи, какво и колко от тези придобивки той е записал на различните дамите, които представя за свои съпруги.

Последната такава, която след раздялата им явно е забравила да му върне нещо, Петров дори решил да накаже, търсейки контакти на различни нива, сред ъндърграунда и правораздавателните органи. “Много я мрази, защото му завлече цял куп пари!”, разкрива близък авер и колега на Петров.

По наша информация Стефан Петров също така държи няколко милиона лева в инвестиционно злато, както и още толкова в различни криптовалути. На фона на скандала с NEXO би било интересно да се разбере коя платформа точно е ползвал Петров, както и какво точно е успял да скрие и препере този топчест слуга на мафията в Темида.

Източник: narod.bg