Сензационно! Братът на Ружа Игнатова: Бях в най-страшния затвор в САЩ, в България се возя с рейса. Не съм милионер

“Не вземам наркотици и не съм правил опит за самоубийство в затвора”. Това сензационно признание направи братът на Ружа Игнатова Константин в ексклузивно интервю пред роден ютуб канал.

 

“Когато облечеш затворническия костюм, психиката ти се пречупва. Вътре бях с убийци, осъдени на 20+ години или до живот. Тези хора нямат какво да губят”, повдига завесата Константин над зловещите условия, при които е излежавал присъдата си в САЩ.

“Бях в най-страшния затвор в Америка, който преди няколко години закриха, тъй като не спазва правилата за защита на осъдените. Не ме питайте какво преживях. Хора се убиваха за жълти стотинки, беше много страшно. Трябваше всеки да се защитава и да се бори за живота си всеки ден”, разкрива подробности братът на Ружа Игнатова. След като съдът го освобождава той започва да работи в Америка една година, за да си стъпи на краката и се връща в родината си. Труди се в полза на бездомните хора. Това променило изцяло живота му.

 

„Арестуваха ме на аерогарата. Дори не знаех какво се случва, прибирах се към България и десетки полицаи ме чакаха и ме арестуваха. От там живота ми се преобърна“, разказа още той в NAYcast.

“Не мога да разбера защо хората си мислят, че съм милионер. За жалост ще разочаровам повечето жени и ще споделя, че всъщност не съм. Имам карта за градския транспорт, съвсем нормален човек съм и живея нормален живот”, споделя Игнатов.

 

Преди месец той кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

 

За личния му живот не се знае нищо освен, че откакто се върна у нас доста хайлайф дами го налазиха.

Последователки в мрежата му станаха бивши участнички в „Ергенът“, които така и не намериха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са изключително заинтересовани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка.

Източник: crimesbg.com