Само в Narod.bg: Осеменителят от „Величие“ Ивелин Михайлов оправя демографията

Партия „Величие” се гласи да сложи свой председател на парламентарната Комисия по труда, социалната и демографската политика, след като стана ясно, че идеологът ѝ Ивелин Михайлов е готов за осеменител поради липсата на мъже в България.

Новината издаде пред Narod.bg източник от НС, наясно с депутатските схеми.

Народните избраници ще умуват дали комисията да бъде дадена на „Величие”, след като Ивелин Михайлов обяви пред bTV, че тъй като няма мъже в България, той е готов да прави секс всеки ден от годината с различна жена, т.е. 365 мадами за 46-годишния нерез от Горна Оряховица.

Гуруто на „Величие” и школата за истински мъже „Български юнак” Ивелин Михайлов обяви в четвъртък пред широката общественост, че е готов да прави всеки ден секс с различна жена и така цяла година, защото в България нямало мъже и той бил готов да помогне.

„Аз съм разведен човек, ако примерно имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно – да имам 365 различни жени за 365 дни. Защото в България има липса на мъже. И по някакъв начин трябва да помагаме“, каза пред bTV палавникът.

Водещата на предаването по Мария Цънцарова вместо да се зарадва, промълви: „Това прозвуча отвратително”.

До това развитие на разговора се стигна след въпрос за това дали може да има „пробити” от ГЕРБ и ДПС депутати на „Величие”, които се държат с компромати. Ивелин Михайлов обясни, че него нямало как да го държат с някакви „лични” компромати, защото не е бил във властта, за да е извършил злоупотреби.

Ивелин Михайлов отдавна говори, че мъжете били на изчезване, но не само в България, но и в целия „цивилизационен свят”, както сам се изразява.