Решено! Александър Сано ще е водещ на „Островът на 100-те гривни“

Колкото и невероятно да звучи е факт, че bTV реши поне веднъж да се вслуша в съветите на зрителите си и за намери нови лица за предаванията си. Така медията заложи на любим актьор, който обаче до момента не е бил водещ – Александър Сано ще поеме „Островът на 100-те гривни“, нещо като вариация на класическия „Сървайвър“, която предстои да се снима.

До последно за мястото бе спрягат Филип Буков, но очевидно Косъма от „Под прикритие“ се е оказал по-подходящ.

 

Запознати твърдят, че действително Буков е бил фаворитът за водещ, одобрен и от лицензодателя на състезанието. Той обаче си позволи да нападне bTV и предаването „Денсинг старс“, недоволен, че е отпаднал твърде рано от шоуто. Филип е бил прецакан с ниски оценки, тъй като системно закъснявал и влязъл в конфликт с продукцията.

След това пък в серия интервюта се изказа срещу шоуто и телевизията, което подразнило ръководството и било взето решение да се търси друго лице за „Островът на 100-те гривни“. Така се стигнало до идеята Косъма да поеме предаването.

Приключенското риалити е първият проект, в който Александър Сано ще бъде водещ. То тръгва с големи заявки, твърди се, че ще се снима на тропически остров, и съответно ще се наложи актьорът, прочул се като Косъма от „Под прикритие“, да отсъства от дома си за доста дълъг период от време и да сложи на пауза всички останали свои проекти. Затова пък ще стане един от първите водещи на риалитито в целия свят. Тази привилегия му се пада по силата на факта, че форматът е съвсем нов – създаден е едва миналата година, и телевизиите, които са го снимали до момента, могат да се преброят на пръсти.

 

„Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно, и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана много интересно“, казва Сано за новата си роля.

 

От Би Ти Ви потвърдиха новината, че продуцент на новото шоу ще е Ники Николов – доскорошна дясна ръка на продуцентите на „Фермата“ Андрей Арнаудов и Иван Христов.

Той твърди, че са избрали Косъма за водещ, защото е комплексен като личност, какъвто трябва да бъде и победителят в новото риалити. Смяташе се, че най-подходящ за мястото е наскоро отпадналият от „Денсинг старс“ актьор Филип Буков. Той обаче е свързан със „Сървайвър“, свален от програмата заради катастрофален рейтинг на последния излъчен у нас сезон, както и с прекалено много други телевизионни предавания.

Сано от своя страна спазва известна хигиена в появите си на малкия екран. Най-вероятно затова кандидатурата му е натежала пред тази на по-младия му колега.

 

„Островът на 100-те гривни“ все още набира желаещи за участие. Очаква се снимките да са през лятото, а от есента шоуто да бъде на екран и да се излъчва на мястото на „Фермата“, което слиза от програмата на bTV.

Източник: Уикенд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *