Резил! Гневни шуменци замеряха с яйца червения барон Борислав Гуцанов

Народната любов в действие усети на гърба си един от най-богатите хора в БСП Борислав Гуцанов. Червеният барон, който навремето търка наровете за кратко в рамките но операция “Медузите”, бе позорно замерян с яйца от гладни и отчаяни българи, минути преди да държи реч на поредната среща с избиратели, организирана в Шумен, от където той се кандидатира за депутат.

 

Комичен и същевременно показателен видео клип за отношението на обикновените хора към оядения кадър на БСП пристигна в редакцията ни. От него се вижда, че докато Гуцанов, изтупан по последна мода в скъп, марков костюм, се отправя към партийното събрание, на входа на шуменски мол към него се приближават двама души. Най-вероятно съгражданите му го спират с молба да разреши някой от хилядите проблеми в общината. На настоятелните им реплики депутатът гледа надменно и разсеяно, бързайки да ги отпрати. Видимо недоволни от кратката среща, мъжете вадят яйца и започват да замерят народния трибун, омазвайки луксозното му сако.

От изпратените кадри виждаме, че Гуцанов е придружаван от новия секссимвол на БСП – поповската депутатка Йорданка Георгиева, която специално за случая се бе барнала със съблазнителни високи токчета в ярко червено. Дали избраничката е решила краката й да бъдат в тон с цветовете на партията, или се е надявала да събуди мъжкото въображение на Гуцанов, можем само да гадаем. След яйчената канонада по гърба на патрона си обаче Йорданка не прави опит да го позабърше, нито му се притичва на помощ, виждаме още от папарашкото видео.

Източник: crimesbg.com