Разби ги! Новата уникална балада на Ариа остави публиката без дъх

“Разтърсваща, божествена, изключителна” – това са само малка част от коментарите в мрежата за най-новата песен “Закъсня”, с която Ариа потапя публиката в океан от нежност и страст, заедно с гръцкия хитмейкър Триантафилос Хаджиниколау.

 

Любовната балада показва Ариа в нова и интригуваща светлина. Феновете й коментираха, че никога до сега не са си представяли своята любимка да се покаже пред тях толкова лирична и ранима, но промяната на певческия й стил буквално остави всички без дъх. Те се надяват тя да продължи и с други песни в този стил, защото той прекрасно импонира на личността и гласа й.

 

В “Закъсня” Ариа за пръв път разгръща неподозирана до скоро дълбочина, зрялост и топлота в гласа си, който гали сетивата и ни провокира да мечтаем. За творческото й прераждане са допринесли и уроците по вокално майсторство, които изпълнителката посещава ежедневно повече от две години., но близки до нея споделят, че метаморфозата се дължи най-вече на сценичния опит и увереността, която тя е придобила на сцената.

 

Още по-неочаквано за публиката идва и екранната й колаборация с Треантафилос, който е по-познат като изпълнителя на “По по по”, “Звъня ти за да ти кажа” и още много запомнящи се хитове.

Столични клюкари подшушнаха, че първата им среща се е състояла в известен клуб, по време на негово участие. Още тогава той останал пленен от таланта и певческия й потенциал, и се зарекъл двамата да запишат дует. Е, по всичко личи, че мечтите им са станали реалност.

 

Според участници в мейкинга, той останал очарован от красотата, харизмата и мощния, пленяващ глас на Ариа. Триантафилос бил толкова впечатлен от младата попфолк сензация, че не само й предложил своята песен Argouses, която тя записа на български под заглавието “Закъсня”, но я провокирал за истинско творческо прераждане,  с което тя да израсне като стил, визия и мелодика.

Заедно с него Ариа ще взриви публиката в НДК на 6-ти март, когато ще бъде гост изпълнител на мега изявата му и за пръв път ще представи пред публика разтърсващия им дует.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *