Прокурор от парти с Нотариуса: Ако знаех кой е, нямаше да съм там


Прокурор от парти с Нотариуса: Ако знаех кой е, нямаше да съм там

Снимка: БГНЕС

Докато бил на банкета на Софийската районна прокуратура Мартин Божанов-Нотариуса общувал само с адвокат Велимир Атанасов. Това разказа прокурор Георги Обидимски от СРП пред Прокурорския съвет. Кадровият орган продължи и днес изслушването на прокурори, на което ги пита дали са видели Нотариуса на коледното парти на СРП през 2021 г. в Банско

Оказа се, че Нотариуса бил забелязан от прокурор Обидимски, който е в СРП от 2014 г. Направило му впечатление, че на банкета присъства човек, когото не познава. Той не видял Нотариуса да разговаря с някой от колегите му, не се и запознавал с него.

Всъщност, когато го видял, прокурорът не знаел кой е човекът,  после обаче изгледал  разследването на Антикорупционния фонд, и разбрал. Притеснил се много.

„Не съм го видял да танцува или да комуникира с някой от колегите. Същото не се отнася до адвокат Велимир Атанасов“, обясни прокурорът в отговор на въпрос какво е правил Божанов на партито. Атанасов говорел със Зартова. Те стояли на масата срещу нея.  Двамата разговаряли помежду си.

„Ако знаех кои са хората, нямаше да присъствам на този банкет“, каза прокурорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg