ПП-ДБ очаква избори 2 в 1: Нямаме доверие на Калин Стоянов

В столицата заседава Общото събрание на „Продължаваме промяната“. Акцент в него е неслучилата се ротация и виновните за нея, както и бъдещето на страната в контекста на предстоящите избори.

Последните събития в държавата доказаха, че коалиция с ГЕРБ не е имало, смята премиерът в оставка Николай Денков.

свързани

Ще кажа коалицията е ГЕРБ-ДП – сами се сетете какво е ДП„, коментира Денков.

„Ние минахме през всички етапи на конфронтацията, опитахме се, дадохме всичко от себе си. Наложи ни се да научим урока, че трябва да можем да го правим със съгласие“, каза съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

свързани

Сред големите успехи в управлението си, те отчитат увеличения брутен вътрешен продукт на глава от населението.

„За три години сме наваксали толкова, колкото за 12-те години управление на ГЕРБ. Прави са колегите от ГЕРБ, аматьори сме, може би трябваше два пъти повече да наваксаме“, лаконичен бе съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев.

свързани

От коалицията обявиха, че очакват честни избори 2 в 1, а в бъдещия служебен кабинет да не участва вътрешният министър Калин Стоянов.

„Нямаме доверие на Калин Стоянов. Той доказа, че е пристрастен. Има достатъчно хора в България, които имат качества и биха могли да бъдат независими“, подчерта председателят на ДСБ Атанас Атанасов.

„Следващите двама министри – на МВР и на електронното управление ще ни покажат в каква посока ще се движат – ще има ли много купен вот, дали ще бъдат „изгорени“ 400 000 гласа на българските граждани. Следим внимателно“, категоричен бе Петков.

Вижте повече в репортажа на Благовест Илиев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Източник: Bgonair.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *