Попиляха Йоана от “Ергенът”: Не се прави на Майка Тереза! (Финалистката разхожда чанта за 4 бона – Снимки)

Така май процедират по-голямата част от риалити героините ни. И Йоана от “Ергенът” успя да издразни зрителите с неочакван кадър в Инстаграм. На въпросното фото ергенката е с луксозна чанта на популярна марка, а според запознати аксесоарът струва близо 4000 лева.

Всичко би било в реда на нещата, ако все пак тя не твърдеше, че луксът никак не я блазни и даже си пада по палатките. Въпреки че не е ясно дали чантата е оригинална, или реплика, все пак лъскавите дрънкулки май са ѝ слабост.

Затова и най-разпалените коментатори директно заявиха, че не е редно да се прави на Майка Тереза, а същевременно да крие, че обича маркови нещица. Искреността за хората е на първо място и в крайна сметка няма нищо лошо да си кажеш, че нещо ти е слабост. От друга страна, някои отбелязаха и стремежа на Йоана да конкурира Маги.

Магдалена стана по-известна с любовта си към луксозните и скъпи вещи, което пък ѝ донесе обвинения в материализъм. Доколко съперницата ѝ за сърцето на Алек наистина влиза в дискретна конкуренция с нея, е трудно да се каже. Двете дами ще се изправят една срещу друга и на финала и вече ергенът ще реши на коя да посвети времето си занапред.

Източник: woman.bg