Помните ли ги: Вяра и Надежда от „Тризначките” пафкат пури, докато се молят за милостиня в Лондон

Двете момичета преживяват на улицата, спят в кашони , завиват с каквото им попадне, но продължават да разчитат на милостиня от благосклонни минувачи. С парите от просия се зареждат с пури и  алкохол.  Някак успяват да свържат двата края, въпреки, че всеки ден са на ръба. 

Това се вижда от снимките, които момите пускат в социалната мрежа и явно смятат поведението си за хвалба. Надежда и Вяра преживяват в района около „Ковънт гардън „ където са се отдали на просия от множеството, минаващо от там.

Изгладнелите и обеднели момичета си признават, че са се отдали на просия и нямат намерение да си намерят работа, нито да си търсят дом и са категорични, че няма  да се върнат в родината: Когато станем маймуни тогава ще си търсим някаква работа и квартира. Няма да сме чистачки, защото те са проститутки, а ние не сме. Просим пари и си плащаме интернета, а българите тук крадат или слагат раничката и продават наркотици. Свикнах да прося, по-добре ми е отколкото да се подиграват с мен и близначката ми!” разказва Надежда.

Докато две от тризначките избраха да живеят като просякини, третата им сестра Любов е семейна и се грижи за малко дете.Но Вяра и Надежда  не поддържат връзка с нея.

Източник: България днес