Подпукаха шефката на разследването в 4-о РПУ Александра Алексиева

Ченгетата от столичното 4-о Районно подпукаха несменяемата шефка на сектор „Разследване” в РПУ-то Александра Алексиева, научи ексклузивно Narod.bg от източник в СДВР.

Засега е ясно, че срещу Сашка Алексиева е заведена преписка за нерегламентирана намеса в работата на своите подчинени, което е незаконно.

Narod.bg вече разкри, че Александра Алексиева живее с „големия началник от ГДБОП” Калоян Александров, шеф на отдел „Контратерор” в спецслужбата. Освен като силно проруски настроен, Александров бил известен и като изключително услужлив при наличие на подходящ стимул, за което достатъчно красноречиво говорел прякорът му – Ковчежника.

Александров не криел високия си стандарт – притежавал луксозен ваканционен имот в Гърция и шофирал лъскаво ауди А7, с което всеки ден оставял на работа своята половинка Александра Алексиева.

Милиционерката беше сред първите разпитани от следователи заради връзките си с Мартин Нотариуса и неговите остриета в Софийска районна прокуратура – Невена Зартова, Валентин Видов и Георги Иванов.

Любопитен слух е, че последните двама прокурори са бивши служители на Четвърто РПУ и дори като държавни обвинители били „на слушалка” при Алексиева, каквото и да означава това.