Подмяна! Министърът на икономиката забрани да се вадят измамите на ГЕРБ

Никола Стоянов е забранил всякакви разследвания за финансови нарушения в Министерството на икономиката и агенциите под негова власт, направени преди повече от 11 месеца, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от министерството.

Така излиза, че далавери може да се ровят и осветляват само за времето, по което управляваше кабинетът на Кирил Петков, което не кореспондира с обещанията за безкомпромисна борба с корупцията на всички нива, наследена от времето на ГЕРБ.

Всички грабежи, извършени преди декември 2021-а, са под забрана да бъдат нищени, което върши чудесна работа на бившите управляващи от партията на Бойко Борисов, коментира информаторът на Narod.bg.

Никола Стоянов, който от вчера е в Германия на официална визита, е отявлен гербаджия, забележете колко кадри на Бойко Борисов бяха върнати във властта при служебното правителство на Гълъб Донев, коментира очевидецът на безобразията.

Преди да стане икономически министър, Стоянов бе в ръководството на ВМЗ Сопот, но бе уволнено от своя предшественик на в министерството Корнелия Нинова. Вероятно това е една от причините да се нищят само врътките по нейно време, не и грабежите за милиарди при правителствата на хунтата ГЕРБ.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *