План Б: Футболист, партенка на Десислава Танева, играе за кмет на Сливен! Пламен Крумов подкрепян от мутри и роми

Футболистът Пламен Крумов, който беше кандидат на ГЕРБ за кмет на Сливен преди два вота, а сега го играе патерица на бившите управляващи като шеф на постоянната комисия по спорт в ОбС, отново ще участва на изборите на 29 октомври в тандем със сегашния управник Стефан Радев, разкри брилянтен източник на Narod.bg от Града на стоте войводи.

Ритнитопковецът, също като Йордан Лечков, е бивш футболист и близък до Бойко Борисов по спортна линия. Сливналии го знаят като един от най-големите бенефициенти на европейски и държавни обществени поръчки.

Пламен Крумов е на килимчето пред Десислава Танева, наясно са сливналии

Информаторът на Narod.bg подчерта, че 48-годишният Пламен Крумов ще играе ва банк в договорка за план Б с Десислава Танева, координатор за ГЕРБ за Сливен. Крумов получи подкрепата и на ИТН в лицето на градския представител на ИТН Тодор Тодоров, уточни sliveninfo.bg. Смята се, че Крумов и Тошко са много близки.

Според местните Пламен Крумов финансира кампанията си с пари от Фонд „Земеделие“ и с подобен на мутренски щурм по селата в региона, плашейки хората, ако не гласуват за него.

В Сливен са убедени, че кандидатурата му ще получи  подкрепа от ъндърграунда най-малкото с безобразно купуване на гласове. Вече се говори, че сенчестият бизнес, включително и ромите от двете махали, ще бъдат поделени между него и пробития настоящ кмет Стефан Радев. Така тандемът ще се опитат да стигнат до балотаж, а оттам, който и да спечели, Десислава Танева винаги ще е от печелившата страна.

За да е пълен ужасът, футболистът си е уредил и подкрепата на „Български възход“ на Стефан Янев, познат с прякора Джеки.

Ще издържи ли тази сложна футболна схема, предстои да видим, но Сливен вече е настръхнал, че поредният футболист напира за власт, а лошите спомени от времето на Данчо Лечков още не са избледнели.

Източник: narod.bg