Петков се закани: Няма да се предадем, ще гоним мечтата за нормална държава

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Продължаваме промяната – Демократична България“ внесоха 9 999 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори „две в едно“ на 9 юни.

Пред медиите Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, заяви, че „нито ще се откажат, нито ще се предадат, нито ще дадат държавата да се управлява от Пеевски, нито ще дадат „бухалки“ като Сарафов да продължат да управляват задкулисно, нито ще дадат държавата да се управлява от ченгета от нереформирани служби“.

„Ние ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне“, заяви Петков, цитиран от БТА.

Още по темата

24 апр 2024 11:00

52

24 апр 2024 10:11

42

24 апр 2024 09:47

190

Относно вчерашното заседание на временната комисия за случая с Агенция „Митници“ и физическата разправа между журналист и депутат от ПП-ДБ – Бойко Рашков, Кирил Петков коментира, че цялата тази комисия е създадена да прави пиар кампания, и за да „хвърля помия“ по техни депутати.

„Ние не сме корумпирани, нито има някакви проблеми с хората, които застават рамо до рамо с нас. Колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават, че има избор между старата система, където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава“, добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg