Пети ден върви кражбата на ТВ „Алфа”, Зорец посягал на Деница Гаджева

Атаката над телевизия „Алфа” от петимните да я управляват – Мирослав Паскалев – Зорец и жена му Марина, за което първо Narod.bg съобщи, върви вече пети ден – от петък миналата седмица!

До момента е ясно, че беловласият националист Зорец се е затворил в телевизията, спрял сигнала и поискал права върху фондацията, която управлява „Алфа”.

Деянието може да се квалифицира като „тероризъм”, коментираха от голяма адвокатска кантора пред Narod.bg.

Волен Сидеров и съпругата му Деница Гаджева извикали полиция, но ченгетата не успели да извадят окупаторите, защото нямали правомощия.

Самата Деница Гаджева обяви пред Narod.bg, че се страхува от развилнелия се Мирослав Паскалев, който в отсъствието на Волен Сидеров си позволи дори да ѝ посегне.

„Не знам какво се случва вътре в редакцията, там са всички печати и официални документи на „Алфа”, този човек може да сътвори страшни безобразия”, ясна бе Деница Гаджева-Сидерова.

Сега се оказва, атаката над „Алфа” идва в подходящ политически момент – преди участие в телевизията на полк. Николай Марков  като кандидат-депутат от ПП „Величие”.

Оказа се, че Зорец, който е заместник на Боян Расате в Български национален съюз (БНС), от години ненавиждал бившия служител на НСО, затова се смята, че моментът на удара е предварително избран.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ само в Narod.bg