Персоналът на хотел в Лозенец тъне в мизерия и гладува (СНИМКИ)

Персоналът на хотел „Сиена” в бургаското с. Лозенец тъне в мизерия и принуден от собствениците буквално да гласува. Това четем в сигнал до Narod.bg, изпратен от Красимир К.

Данните за бруталното отношение на собствениците Колеви към работниците са изпратени както до Министерството на туризма, ката и до ред други институции.

Ето какво четем в сигнала:

Реших да споделя в какви условия бях настанена от собствениците Колеви на хотел” Сиена” в Лозенец, област Бургас. Хотелът е бутиков и доста луксозен, а персоналът живее в мизерия и не се храни.

Бях наета за фронт офис мениджър, но условията са безобразни, а и пестят от храна и не се храним пълноценно. Преди ден казах в прав текст, че не желая да остана в тази среда и бях заплашена със съд от Росица Колева.

За съжаление персоналът се настанява в мизерни и мръсни стаи. В началото ни сервираха застояла храна и винаги по едно ядене на хранене. На въпроса дали ще получаваме плодове, получих отговор, че са много скъпи и не са за персонал. Сезонът не е започнал и нямаше къде да се храня и съм гладувала една седмица”, завършва изповедта на Красимира К.