Откраднаха телевизията на Волен! Зорец спря сигнала на „Алфа”, МВР в ступор

Белобрадият баш националист Мирослав Паскалев – Зорец и жена му Марина буквално са откраднали телевизия „Алфа” от лидера на „Атака” Волен Сидеров и съпругата му Деница Гаджева, научи ексклузивно Narod.bg.

Зорец, набутан на висок пост в телевизията от самия Сидеров, се е заключил в офиса на пл. „Славейков”, спрял сигнала на „Алфа“ и поискал от Волен да му прехвърли фондацията, която стои зад медията.

Шокираният лидер на „Атака” подал сигнал в МВР, но полицаите не успели да влязат в сградата с абсурдния аргумент, че нямали правомощия, научи още Narod.bg. Ситуацията става още по-откачена заради факта, че телевизия „Алфа” има сключени договори с ЦИК за отразяване на предизборната кампания, които в момента не се изпълняват заради спрения от Зорец тв сигнал.

За незапознатите, рошавият патриот Мирослав Паскалев от известно време се върти в най-близкото обкръжение на Волен Сидеров.

Първоначалното споразумение за местната коалиция, издигаща кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София от 17 септември  2023-а, бе подписано от името на „Атака” от…. Мирослав Паскалев – Зорец.

Беловласият хитрец дори е програмен директор на партийната телевизия, но в миналото беше ръководството на крайнодесния Български национален съюз (БНС) заедно с Боян Расате. Двамата са свързвани нееднократно с реч на омразата срещу ЛГБТ общността и бежанците.

Паскалев е уличен от българския клон на глобалното “Антифа” движение като човека, давал публични указания във фейсбук къде и как да бъдат нападани и бити участниците в „София Прайд” през 2017 г.