Николета Лозанова показа щерките (Докато Борислава опознава света, Никол кърши стойки с майка си – Снимки + Видео)

Днес Николета Лозанова вече е майка на две дъщери, които не се притеснява да показва в Мрежата. По-малката – наскоро родената Борислава, е плод на любовта ѝ с Ники Михайлов, когото определя като голямата си любов.

Бебето също е герой в кадрите на майка си в Инстаграм и често-често се показва пред последователите ѝ. Последните му снимки са от семейна почивка, където кротко си лежи на фона на залеза.

След доста трудности с бременността, за които сподели самата моделка, с партньора ѝ най-сетне успяха да гушнат рожба. Никол Божинова пък може да се похвали с по-малка сестричка, в чието отглеждане ще има късмета да участва.

По-голямата дъщеря на Николета Лозанова вече не е никак малка. Кадрите, споделени от брюнетката, показват Никол почти като нейна сестра. Момичето вече е в тийнейджърска възраст и умело копира поведението на майка си в стойките и чупките.

Младата госпожица е заснета и във видео, в което се вижда как прави клякания по мръкнало. Мястото на действието засега остава неизвестно, но ако съдим по пейзажа, вероятно не е в България. Компания на дамите прави, разбира се, Ники Михайлов, който се грижи и за Никол като за свое дете.

Източник: Инстаграм