Най-скромното и мило Кате се сбогува с Алек завинаги (Защо ергенът остави змиите да се бият за него?)

След като предната вечер Алек Младенов призна пред момичетата,  че не е готов да се раздели с нито една от тях, снощи все решение да изгони Екатерина.Която през целия сезон до сега  се показа като най-стойностната мома. Която може да е мечта, ама за за всеки нормален мъж.

Катето, която е със смесени коренни от баща българин и майка рускиня бе най-скромната и деликатна жена, хем красива, хем с качества, които явно не се ценят в модерния свят.

Тя не е типичната златотърсачка, каквато би направила впечатление на някой мъж.Прекалено е романтична и много плаха да заяви истинските си чувства. Това й изигра лоша шега и тя остана някак встрани от другите момичета. Които със зъби и нокти се биха да завоюват сърцето на Алек.

Може би затова ергенът не я оцени правилно и затова на финалната права й посочи пътя към вкъщи. Естествено раздялата им не мина без сълзи. А зрителите като един избухнаха в  защита на Екатерина: „Кате, ти си изключително чисто създание, неуверено в себе си. Трябва първо да се научиш на любов към себе си, преди да си търсиш партньор. Обичай първо себе си!”, „Алек явно не харесва жени като Екатерина – естествени с чиста душа и невинност. Харесва си изкуствените, лицемерните и злобните, които съскат и плюят отрова!“, ядосват се зрителите и критикуват ергена.

Източник:Фейсбук