Млад варненски бизнесмен завъртя главата на бившата на Джизъса (ФОТО)

Бившата съпруга на Благой Георгиев – Джизъса – Поли, също може да се похвали с нова любов. Името на актуалното гадже на брюнетката е Петър, и е бизнесмен. Той е собственик на бар в центъра на морската столица Варна. Двамата се запознали в несебърска сладоледаджийница и са заедно от около месец.

 

Поли разкрива, че много обича да ходи там и да похапва сладолед. Видели се съвсем случайно с Петър, като дотогава не се познавали. Той направил първата крачка и всичко се случило спонтанно.

 

Бившата на Джизъса не само, че пътува все по-често от София до Варна, а и дори смята да се премести да живее там.

Припомняме, че двамата с бившия футболист сключиха брак на 26.06.2022 г. на пищна церемония, която се състоя във Велинград. През миналата година обаче тунингованата мацка поиска изненадващо развод от Георгиев, докато той бе на самотен остров в Карибско море като участник в „Сървайвър“.

 

След като излезе от предаването, двамата с Полина се срещали неколкократно, за да уточнят подробности около развода, който бил поискан от красавицата. В крайна сметка двойката подписа развода си в Софийския районен съд, където Благой се появи с новата си изгора – щерката на Ванко 1 – Ивана.

Източник: Уикенд