МЕЧ сече навсякъде: Радостин Василев изскача от диплянките на хипермаркет

Партийни флаери на МЕЧ изскачат ненадейно от брошури на „Кауфланд” и дори от страниците на вестници, напълно необвързани рекламно с предизборната кампания на Радостин Василев и компания. За това сигнализираха възмутени читатели на „Уикенд”, които си купили няколко вестника на различни издатели, а от няколко от тях изпаднали флаери с номера на бюлетината на МЕЧ.

Други пък с изненада установили, че от брошурите на супермаркетите пощенските им кутии също изпаднали при разгръщането диплянки на формацията. Проверка на сигнала за неправомерната агитация установи, че нито едно издание на медийния пазар, нито пък супермаркетите са поели ангажимент да агитират в името на бившия спортен министър.

Оказа се, че активисти на МЕЧ тайно и скришом слагат в диплянките в жилищните блокове партийни стикери и рекламни брошури на МЕЧ, за ужас на съседите си. Член на партията на име Стефан Владов от столицата пък накарал своя позната в един от кварталите, която продава вестници и списания, нарочно да нареди между страниците на изданията брошурите на МЕЧ.

Незаконната практика единствено ядосва електората. Устатият адвокат вече успя да разгневи няколко български града с гръмогласния си рекламен бус за кампанията, който проглуши ушите на избирателите, които вече открито се присмиват на опитите на партията да бъде забелязана на изборите. Въпреки напъна, формацията надали ще събере и 1% на вота на 9 юни, смеят се анализатори.