Майка – ужас! Мария учи дъщеря си само на пари и секс, нищо друго не е важно в живота

Очевидно Мария е зле във всяко начинание, с което се захване. Миньончето на родната чалга не успя да стане кой знае каква певица, нито съпруга, а за съжаление – и майка.

Фолк дивата от Стара Загора е държанка на мутрата Миро Дзвера и най-лошото е, че учи и Марая да живее така. Момичето е само на 15 г., а вече има сериозна връзка, което значи, че по всяка вероятност прави вече секс.

Ценностите на майка й са такива, че няма как щерка й да бъде възпитана нормално. Това момиче вижда от малко, че е нормално една жена да бъде бита от мъжа си, когато той е богат. Защото именно пред Марая се разигра огромният побой над Мария преди половин година. Какъв пример й даде майка й?! Той й купи автомобил и няколко „парцалки” от мола и тя оттегли жалбата в полицията.

Възпитанието на Мария очевидно е, че чрез секса можеш да си намериш богат мъж, който да те спуква от бой, но да те издържа. Именно това вижда детето й у дома от малко.

Всяка майка би се притеснила, ако дъщеря й има гадже на 15 г., но не и Мария. На нейните години певицата също е въртяла момчета и дори не е учила. Именно на 15 г. Мара спира с образованието си, поради което днес няма дори средно образование.

Освен това Марая се облича и твърде провокативно за вързастта си. Постоянно се показва с рокли по тялото, къси полички и подобни, но на майка й очевидно това й се виждса в реда на нещата. Та нали именно така след някоя и друга година ще може да намери мутра, на която да е държанка.

Източник: kliuki.bg