Любовна драма? Друг път! Вижте с кой млад джентълмен Ариа отлетя за Дубай (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Слуховете за любовни несполуки в живота на фолк сензацията Ариа се оказаха пълен фейк, измислен от жълти медии, които няма с какво да запълнят страниците си. Наш папарак засече изпълнителката на вип терминала на Аерогара София, където тя изглеждаше по-щастлива и сияеща от всякога, заедно с неизвестна дама. Компания й правеше млад джентълмен, с когото певицата ще събира слънчеви лъчи по време на екзотична почивка в Дубай.

 

Внимателен преглед на тайно заснетите кадри показа, че придружител на Ариа е не кой да е, а сина й. Той е най-голямата любов на изпълнителката, която използва всяка свободна минута за да бъде с детето си, въпреки многобройните сценични ангажименти.

 

За полета си до Дубай Ариа беше заложила на типичния за нея секси street style. Въпреки, че се криеше зад тъмни очила и качулка, ослепителната усмивка не слизаше от лицето й, а доброто настроение беше видимо за останалите пътници на вип-терминала, които не пропуснаха да отбележат в каква отлична форма е тя. От любовни драми и житейски кахъри нямаше помен, което доказва, че изпълнителката се радва не само на творчески успехи, но и на семейно щастие.

 

Миналия месец тя разби музикалните класации с дуета “Закъсня”, където й партнира гръцкият хитмейкър Триантафилос. Парчето е сред най-слушаните и поръчвани песни в дискотеките, а графикът на певицата е претъпкан от ангажименти и участия. Въпреки натоварената си програма, тя ще се наслади на заслужена почивка с най-важния мъж в живота си, а ние можем само да й завиждаме, че толкова успешно жонглира между кариерата и задълженията си на добра майка.

 

Въпреки, че очаквахме да я хванем в крачка, всъщност останахме приятно изненадани.

Източник: crimesbg.com