Линда си изкарва страхотно в Канада

Докато Кирил Петков се бори да влезе в парламента, съпругата му Линда Макензи си изкарва страхотна ваканция в родната Британска Колумбия, Канада, става ясно от фотосите, които пуска самата тя в инстаграм.

„Събирам енергия за изборите“, написа в един от постовете си съпругата на Кирил Петков. Родената в Отава блондинка освен в България се чувства перфектно и в град Виктория, столицата на провинция Британска Колумбия. За Линда и Кирил Петков градът е свързан само с хубави спомени. „Гимназията и университетът в Британска Колумбия са едни от най-хубавите ми години“, казва експремиерът в интервю. „Тук срещнах Линда. Всеки път, когато си помисля за Канада, имам наистина положителни спомени за ранния си живот и началото на кариерата си. Връзката с Канада е все още в сърцето ми“, откровен е Петков. Двамата с Линда често се връщат в Канада именно във Виктория.

 

Макензи не сваля бижуто с част от сърце. Другата половина е в мъжа й

Макензи не сваля бижуто с част от сърце. Другата половина е в мъжа й

 

Почти два месеца изкара там Линда с момичетата си и в срещи със своите сестри и племенници. Тя посети и своите приятели в хотел ресторанта, в който за първи път започва работа като готвач.

Последният път, в който Линда се прибра в Канада, бе през февруари 2020 г. за погребението на майка си Марж. Тя издъхна от рак след дълга борба с болестта. За погребението Линда отиде сама без трите си дъщери и мъжа си Кирил.

 

Линда и сестрите й

Линда и сестрите й

 

След смъртта на майка й Марж бащата на Линда – Джордж, вече живее сам в огромното ранчо, с което фамилията на съпругата на премиера разполага от далечната 1976 г. Най-често възрастният мъж намира утеха в собствената си пивоварна. В семейството имало традиция – да гостуват поне веднъж в годината абсолютно всички у дома на татко Джордж, за да види той внуците си. И това се случило тези дни. Иначе цялата рода на премиершата е идвала няколко пъти в България с изключение на баща й.

Източник: hotarena.net