Къде в София няма да има вода на 4 юли, четвъртък?


Къде в София няма да има вода на 4 юли, четвъртък?

Снимка: „Софийска вода“

На 4 юли (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

с. Бистрица – ул. „Сълзица“ и ул. „Спортист“.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бистрица, ул. „Спортист“ на кръстовището с ул. „Никола Крушкин – Чолака“.


На 4 юли (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

кв. „Манастирски ливади“ – ул. „Тодор Каблешков“ № 12.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Тодор Каблешков“ № 12.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg