Кошмар за Натали Трифонова! Спира да бъде ш@фр@нтият@ на телевизията, мъжете в ужас

Натали Трифонова е най-предизвикателната и разголена жена в тв ефира. Това поне смята СЕМ, тъй като сигналите срещу нея са многобройни.

Много от зрителите на Би Ти Ви са се свързали със СЕМ с молба да спрат своеволията на Трифонова в ефир. Тя откровено ги предизвиква с много къси поли, от който без малко да й се видят гениталите. По-консервативните майки смятали, че така се развращава младото общество.

Всичко това ще спре, защото от СЕМ готвят солена глоба на БТВ. Някои там считали, че има и по-важни проблеми на медиите от дългите крака на Натали Трифонова най-вероятно вече няма да казва прогнозата за времето сякаш е звезда от филми за възрастни.

Не е тайна, че блондинката именно така проби в телевизията. Тя дойде уж по заместване, но стана основната синоптичка на БТВ, а отскоро е и тв водеща. Разчитайки на дългите си крака, малка и стегната задница и широка усмивка, Натали стигна далеч без кой знае какъв талант.

Всичко обаче рано или късно си идва на мястото. Съвсем скоро Трифонова вече няма да може да си показва сексапила в ефир и това със сигурност ще доведе до падане на рейтинга й. Нищо чудно, ако остане без рейтин, да й бият шута.

Източник: kliuki.bg