Кой доносник, кой борец… Петков семейно на плажа Корал

Кирил Петков честити Деня на храбростта от пясък на плажа Корал в морския курорт Лозенец, където е заедно със съпругата си Линда и двете дъщери. Той направи кратка ретроспекция по спасяването на плажа, както и няколко намека по пресния отпреди седмица скандал дали има фалшифицирани подписи при напускането му от НПО-то.

„Днес е Гергьовден – един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия! Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Още по темата

1 май 2024 16:40

206

30 апр 2024 21:15

138

30 апр 2024 11:16

397

29 апр 2024 16:29

105

29 апр 2024 11:48

214

29 апр 2024 09:40

292

Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?”, защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници.

Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.   

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май!  Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно.  Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е!  Честит празник на храбростта!“, написа Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg