Каскадьорът Валери Григоров изпусна златния си билет за Холивуд Мария Бакалова

По всичко личи, че голямата любов на Мария Бакалова и Валери Григоров е от разстояние. В продължение на повече от два месеца двойката не е засичана заедно, а холивудската звезда стъпи преди броени дни на червения килим на кинофестивала в Кан без любимия си, когото доскоро мъкнеше навсякъде със себе си.

 

Ако направим сравнение между новините за Мария Бакалова преди година и сега няма как да не забележим една съществена разлика. Тогава тя не се отделяше от каскадьора Валери Григоров, син на адашката й и олимпийска шампионка в стрелбата Мария Гроздева, а сега се движи сама. В Кан преди дни българката триумфира в умопомрачителен стайлинг за стотици хиляди долари, придружена единствено от своите колеги в продукцията, която представят на големия кинофорум.

 

Това е новият филм „Стажантът“, който разказва за възхода на Доналд Тръмп през 70-те и 80-те години на миналия век. Чаровната бургазлийка играе бившата съпруга на милиардера, избран по-късно за президент на САЩ – Ивана Тръмп. Мария показа в социалните мрежи кадри от лентата, а нейните познати в България се втурнаха да я поздравяват за поредния успех. Сред тях беше и Валери, който коментира кадрите със сърчица.

 

Мария отговори „Обичам те, но не го взе със себе си в Кан. Вероятно е мало сериозна причина за това. Само че доскоро звездата го водеше със себе си на всички събития, на които можеше да го представи на влиятелни и популярни личности от Холивуд. Предвид мерака му да се занимава с кино някой ден, това би могло да му е от полза.

Мария не пропускаше да го взема със себе си си като своя половинка навсякъде, където имаше шанс да блесне, затова няма как да не направи впечатление, че сега в Кан е без него.

 

Последната снимка от фотосесия на Бакалова с Григоров беше публикувана в социалните мрежи на 10 март. А два дни по-късно актрисата беше в публиката на „Денсинг Старс“, заедно с родителите на любимия си, за да го подкрепи на дансинга. След това замина, за да снима нов филм, сега е в Кан, а кога се вижда с Валери, за да поддържа огъня на любовта, не е ясно.

 

Около Нова година се разнесе слух, че двойката се е разделила заради лошото отношение на свекървата към холивудската актриса. Мария Гроздева непрекъснато натяквала на снаха си, че потеклото й не е подходящо за нейния син. Тя мачкала самочувствието на момичето по всички начини, за които се сещала, и й вгорчавала живота, докато накрая Бакалова си събрала багажа и заминала зад граница. За нея това не е трудно, тъй като не й липсват ангажименти в световното кино. Появата на Бакалова с Гроздева в „Денсинг Старс“ за малко разсея слуховете за лошите отношения между двете адашки, които споделят и сходна по цвят боя за коса – и двете са платинени блондинки. Въпреки това обаче всички публично достъпни знаци водят към извода, че дистанцията между единствената номинирана за „Оскар” българка и нейния любим каскадьор се е увеличила с времето.

 

Според запознати Бакалова била патологично ревнива и устройвала сцени на Валери, защото го

подозирала, че има отношения и с други момичета. Неотдавна двамата пак се скарали, защото интриганти й подхвърлили, че мачото не бил безразличен към една от танцьорките в „Денсинг Старс“. Именно заради това и Мария отишла на едно от предаванията – за да види от първо лице какво се случва там. Очевидно двойката се е скарала жестоко и сега актрисата е заминала сама за елитния кинофестивал.

Източник: Уикенд