И Шайло на Анджелина Джоли се отказа от баща си (Навърши 18 и плати на адвокат да си смени фамилията)

Шайло навърши 18 години на 27 март. На този ден момичето успя да изостави фамилното име на баща си: вместо Джоли-Пит тя стана просто Джоли. В същото време мнозина обвиняват Анджелина, че е настроила дъщеря си срещу баща й.

Близък до семейството човек обаче твърди, че звездата от филма „Туристът“ дори не е знаела какво се случва с дъщеря й. „Шайло нае собствен адвокат и сама плати за услугите му, така че Джоли дори не знаеше нищо за това. Въпреки че, разбира се, ако говорим дали това решение има връзка с историите за малтретиране, тогава, разбира се, това е така“, обясни източник от обкръжението на актрисата пред Daily Mail.

Шайло изчака, докато навърши пълнолетие: само в този случай тя можеше сама да промени документите, без знанието на майка си. Постъпката на момичето противоречи на предположенията, че е смятало да се изнесе от майка си и да заживее с баща си.

Брад няма много шансове да общува с деца. След шумни съдебни процеси с обвинения в малтретиране от страна на бившата му съпруга и съдебни процеси за съвместно попечителство, актьорът рядко виждаше наследниците си и  успя да се отдалечи от тях.

Източник: Дейли мейл