Иван Гешев и Черепа отрязаха Готи заради коката и чашката на Диона и Дебора (СНИМКИ)

Чалга певецът Георги Георгиев – Готи, основател и председател на партия „Българско национално обединение“ (БНО), е отрязан от новите партийни лидери Иван Гешев и Васил Божков – Черепа като потенциална ракета-носител за техните нерегистрирани в съда политически формации заради връзките си пияните и дрогирани колежки Диона и Дебора, научи Narod.bg от човек в екипа на изритания бивш главен прокурор.

Смуглият партиен бос Готи, обсъждан като възможен вариант за мандатоносител на Гешев и Черепа, е отлюспен от списъка им като токсичен заради основателни опасения за имиджови щети, ако решат да отиде на избори с БНО срещу съответното заплащане, естествено, коментира източникът ни.

Причината е, че народът вече свързва Диона и Дебора с кокаинови и алкохолни изцепки, а не е тайна, че Готи е близък с двете чалгаджийки.

Реклама

29-годишната Денислава Сашова – Диона от Бяла Слатина бе обвинена за шофиране на лъскавия си джип след употреба на кокаин. В кръвта ѝ няма следи от марихуана, но в други биологични образци има следи от коноп”, съобщи на 10 април говорителят на Софийската районна прокуратура Николай Николаев.

Чалгаджийката Дебора Иванова пък беше заловена да шофира с 2,9 промила алкохол в кръвта. „Материалите по това досъдебно производство не са докладвани в СРП. Затова не мога да коментирам нищо преди да видя доказателствата. Това, което в подобни случаи грози извършителя, е наказание между 1 и 3 години лишаване от свобода, глоба и отнемане на превозното средство”, обясни говорителят на СРП. Между другото, Дебора е градска на Готи – и двамата са от Видин, припомня Narod.bg.

Именно тези простащини на Диона и Дебора сложили прът в колелото на Готи да прибере някой лев като ракета-носител на партиите на Гешев и Черепа, категоричен е информаторът на Narod.bg в щаба на изчегъртания бивш прокурор №1.