Златка Мулатка стана омбудсман (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Сексапилната общинарка Злата Ризова е новият омбудсман на Благоевград. За Златка Мулатка, както я знаят местните, гласуваха 28 от съветниците.

Кандидатите за омбудсман бяха трима – Даниела Ангелова, Злата Ризова и Атанаска Ковачева. В сряда, 29 март, беше проведено публично събеседване с трите кандидатки за заемане на длъжността, преди да бъде направен изборът.

В Благоевград говорят, че смуглата красавица е избрана на поста заради властен любовник, който я уредил да бъде обществен защитник.

Според регионалния сайт „Топпреса” Злата е подпирана отзад от влиятелна политическа и корпоративна личност, която била в особено близки отношения със сексапилната омбудсманка.

Официалната визитка на Залтка Мулатка гласи, че е родена на 26 ноември 1979 г. Завършила е висшето си образование в Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Право“.

Професионалният ѝ опит е от 2008 г. досега като юридически консултант на свободна практика, от 2012 г. до момента е консултант по градоустройство, три мандата е била общински съветник – в периода от 2007 г. до 2019 г.