Зехра с нова изгора – този път залюби адвокат (ФОТО)

Тези дни турската преса не спира да тръби, че Хазал Субашъ има нова изгора. Избраникът на красавицата, е известният в южната ни съседка адвокат Наил Гьоненли, който само допреди няколко седмици бе годеник на водещата Чагла Шикел.

 

През миналата година тя делеше покрив и постеля с първи братовчед на Арас Булут Ийнемли, когото българските зрители познават от „Ямата“, „Вътрешен човек“ и „Великолепният век“.

Преди да натири младежа, брюнетката твърдеше, че с Атакан се чувства прекрасно и най-накрая е открила правилния за нея мъж.

 

Най-дълго продължилата й интимна връзка е тази с колегата й Еркан Мерич. Тяхната любов започна покрай съвместното им участие в излъчения по Диема Фемили и Нова тв турски сериал „Назови ме по име“. Само допреди 3 лета, двойката се кълняха, че ще стигнат до  олтара и ще са заедно до гроб, но след това изведнъж преустановиха всякакви контакти.

 

Адвокат Наил Гьоненли

Екранните Зехра и Йомер дори свалиха от Инстаграм и Фейсбук всички снимки, на които са позирали заедно през годините.

Хазал призна, че тя е инициирала раздялата. Напуснала Йомер, тъй като интересите и житейските им възгледи, започнали коренно да се разминават.

 

След раздялата си с Мерич, тя имаше любовни отношения с друг неин колега – Ръза Коджаоглу от „Вътрешен човек“, но му се насити много бързо.

Източник: Уикенд