За Осми март! Симона Загорова и Глория се кипрят при Гала, Камелия блести в компанията на Баян (Снимки)

Глория и Симона Загорова повлякоха крак с гостенско при Гала. В предаването “На кафе” те успяха да честитят Осми март на всички дами, като не пропуснаха да се щракнат за спомен.

По традиция майката на примата на попфолка също бе част от заветното трио, а цветята бяха неизменно присъствие на кадрите. Сред пожеланията на Глория най-важното бе всички да бъдат красиви, ценени и щастливи.

Камелия също не пропусна да отбележи Осми март. Тази година тя се снима в компанията на най-важния мъж в живота си – малкия Баян. Многоетажната цветна торта, на която се кипри името на детето, както и заветната цифра 1, навеждат на мисълта, че Баян вече е навършил официалната си първа годинка.

Макар и точната дата на раждането му да не е известна, все пак явно някак съвпада и с Празника на майката и жената. Хлапето е наконтено в тон с майка си, а Камелия успя да поздрави дамите сякаш от негово име.

Осми март бе добър повод и други певици да се обърнат към феновете си с “питателни” честитки. Преслава използва възможността да пожелае на дамите да бъдат дяволски желани и източник на вдъхновение. За Алисия пък в днешно време жената е буквално всичко и въпреки урагана си от емоции продължава смело да влиза от роля в роля.

Източник: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *